Fa'afefea ona Fa'atumauina le Va'alalo o le Eli?

Ole suau'u pito i lalo ole suau'u ole suau'u, ua gau le sprocket lagolago, ua vaivai le savali, ua pipii le savali, e le ogatasi le mau o le ala ma isi faaletonu, ma o nei mea uma e feso'ota'i ma le tausiga o vaega o le excavator undercarriage!

talafou-2-1

Su'e le Lola Lalo

Aloese mai le Susū
I le taimi o le galuega, taumafai e aloese mai le Track Roller o loʻo faʻafefe i vai palapala mo se taimi umi.A maeʻa galuega i aso uma, e tatau ona faʻapipiʻi le totolo i le tasi itu, ma e tatau ona faʻamalosi le afi malaga e lulu ese le palapala, iliili ma isi mea i luga o le totolo.

fa'amamago
I le taimi o le fausiaina i le taumalulu, e tatau ona faʻamamago pea uila.Ona o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga opeopea i le va o le uili pito i fafo ma le 'au o le taʻavale pito i lalo, afai o loʻo i ai le vai, o le a malulu i le po.A fa'agaoioi le eli i le galuega o le aso e soso'o ai, o le a valu le fa'amaufa'ailoga pe a fa'afeso'ota'i ma le aisa, ma i'u ai i le suau'u.

Aloese mai le Faaleagaina
O le fa'aleagaina o le ta'avale ala o le a mafua ai le tele o fa'aletonu, e pei o le va'aiga o le va'aiga o savali, vaivai le savali, ma isi.

talafou-2-2

Taavale ta'avale

Aloese mai le Faaleagaina
O lo'o i luga a'e o le fa'avaa X le ta'avale ta'avale lagolago, ma o lana galuega o le fa'atumauina o le laina laina o le ala filifili.Afai ua leaga le ta'avale la'u lagolago, e le mafai ona sa'o le ala o filifili ala.

fa'amama ma aua ne'i fa'asusu i vai palapala
O le ta'avale ta'avale o se tui e tasi le suau'u lubricating.Afai e i ai le suauu leakage, faatoa mafai ona sui i se suauu fou.I le taimi o galuega, taumafai e aloese mai le faʻamalo pito i lalo mai le faʻafefe i le palapala palapala mo se taimi umi.Fa'amama le fa'avae fa'asaga o le fa'avaa X i taimi masani.O le fa'aputuina tele o le palapala ma le iliili e fa'alavelave ai le feliuliua'i o le ta'avale.

talafou-2-3

Idler Assy

O le Idler o loʻo tu i luma o le faʻavaa X, faʻaauau le itu i luma.
Taofi le paie i luma i le taimi o le taotoga ma savali, ina ia aloese mai le ofuina masani o le filifili filifili, ma le ala adjuster assy e mafai foi ona mitiia le aafiaga e aumaia e luga o le auala i le taimi o galuega e faaitiitia ofu.

talafou-2-5

Sprocket/Excavator Rim

Taofi le sprocket i tua o le fa'avaa X
O le sprocket o loʻo i le pito i tua o le X-faʻavaa, aua o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le X-faʻavaa e aunoa ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi, Afai e alu le uili i luma, e le gata o le a mafua ai ona faʻalavelave le ofuina i le auvae ma filifili filifili, ae e iai foi se aafiaga leaga i le fa'avaa X, ma o le fa'avaa X e ono iai ni fa'afitauli e pei o le vave ta'e.

Faamama e le aunoa leoleo
E mafai ona puipuia e le paʻu leoleo afi femalagaaʻi le afi, ma i le taimi lava e tasi, o le palapala ma le iliili o le a ulu atu i totonu, lea o le a ofuina ai le paipa suauu o le afi malaga, ma o le susu i le palapala o le a faaleagaina ai le sooga o le suauu. paipa, o lea e tatau ona tatala soo le ipu puipui Fa'amama ese le palapala i totonu.

talafou-2-4

Su'ega Vaega

O le vaega o ta'aloga e tele lava ina faia i seevae ta'avale ma filifili.O seevae taʻavale e vaevaeina i papatusi masani ma ipu faʻalautele.O le ipu masani e faʻaaogaina mo le eleele ma o le ipu faʻalautele e faʻaaogaina mo tulaga susu.

Fa'amama iliili
Galulue i se si'osi'omaga maina, E sili ona leaga le ofuina i seevae ta'avale.O nisi taimi e mau ai le iliili i le va i le va o laupapa e lua pe a galue, A oʻo mai i le faʻafesoʻotaʻi ma le eleele, o le a maua ai le mamafa o le aʻafiaga i luga o papatusi e lua.O seevae ta'avale e faigofie ona punou ma fa'aletonu, ma o le galue umi o le a mafua ai fo'i fa'afitauli ta'e i fa'amau o seevae ta'avale.

Aloese mai le soona vevesi o le ala
O le so'oga filifili o lo'o fa'afeso'ota'i ma le mea fa'amama ta'avale ma fa'aosoina e le mea fa'amau e ta'amilo.O le tele o le vevesi o vaega o le ala o le a mafua ai ona vave ofuina le sooga filifili, sprocket ma le paie.


Taimi meli: Apr-11-2023